Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Звітно-виборчий з’їзд на базі інституту

Добавлено: 22.10.2016 Переглянуто: 1727


22 жовтня 2016 року, на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відбувся звітно-виборчий з’їзд громадської організації «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та ветеранів військ зв’язку».

З’їзд відкрив Голова Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та ветеранів військ зв’язку генерал – майор у відставці Семерич Юрій Петрович. На з’їзді взяли участь заступник начальника військ звязку Збройних Сил України полковник Плуговий Юрій Анатолійович, начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації полковник Степаненко Євгеній Олександрович та члени Ради відокремлених підрозділів з міста Києва, а також Львівської, Чернігівської, Черкаської, Одеської, Житомирської, Чернівецької, Харківської, Полтавської, Сумської, Київської, Рівненської, Дніпропетровської, Вінницької та Тернопільської областей.

Учасники заходу поклали квіти до Меморіалу загиблим випускникам в АТО офіцерам-зв’язківцям, нещодавно урочисто відкритому в інституті, відвідали музей інституту та концерт.

Відповідно до порядку денного З’їзду його учасниками було обговорено всі заплановані поточні питання та ухвалено проект рішення. Пріорітетним завданням Об’єднання залишається соціальний та правовий захист її членів. Також на з’їзді було розглянуто та підтримано Звернення керівників громадських об’єднань ветеранів війни, учасників бойових дій, учасників АТО за результатами засідання Круглого столу від 30.09. 2016 року до Президента України, Верховної Ради України , Кабінету Міністрів України, керівників центральних органів виконавчої влади , учасників парламентських слухань 19.10.2016 року та переобрано було Голову Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та ветеранів військ зв’язку, яким став вдруге Семерич Юрій Петрович.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх