Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Друга Всеукраїнська курсантсько-студентська науково-практична конференція “Національна безпека України: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення”

Добавлено: 24.11.2016 Переглянуто: 1335


24 листопада 2016 року на базі Військової академії (м. Одеса), відбулась ІІ Всеукраїнська курсантсько-студентська науково-практична конференція “Національна безпека України: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення”.

На пленарному та секційних засіданнях обговорювали проблеми розвитку озброєння та військової техніки, всебічного забезпечення військових формувань та правоохоронних органів держави.

Під час таких спілкувань і дискусій курсанти навчаються досліджувати процеси та явища, виявляти недоліки та надавати пропозиції щодо спрямування процесів в оптимальному напрямку, а також навчаються мислити творчо, а не шаблонно.

Від Військового інституту телекомунікацій та інформатизації в роботі конференції взяли участь курсанти: Анацький Я.Г. (122 н.гр.), Бондаренко І.О. (243 н.гр.), Яворський Ю.В. (243 н.гр.), Дніпрвська А.М. (243 н.гр.) та старший викладач кафедри підполковник Шаповал О.М.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх