Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День Збройних Сил – свято всього українського народу

Добавлено: 06.12.2016 Переглянуто: 1208


За 25 роки свого існування Збройні Сили України стали провідною частиною оборонного сектору країни та довели свою спроможність якісно виконувати покладені на них завдання.

Сьогодні, в реальній бойовій обстановці війська зв’язку ЗС України демонструють високий патріотизм, мужність та беззавітну відданість військовому обов’язку, відіграють вирішальну роль в антитерористичній операції на сході країни. Дякую кожному військовослужбовцю, працівнику, ветерану військ зв’язку Збройних Сил України за зразкову службу, вірність військовому та громадянському обов’язку зазначив 5 грудня у своїй промові начальник інституту полковник Євген Степаненко під час урочистого шикування особового складу.

Під час урочистостей особовий склад інституту вшанував хвилиною мовчання героїв, полеглих у боротьбі за вільну незалежну Україну.

На сьогодні у Військовому інституті проходять службу і навчаються понад 150 учасників АТО. П’ять офіцерів інституту нагорджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ст., одного офіцера орденом “За мужність ІІІ ст., чотири курсанта нагороджені медаллю “Захисник Вітчизни”.

13 офіцерів-зв’язківців, які навчалися у стінах вишу, віддали своє життя, виконавши свій військовий обов’язок перед Батьківщиною та українським народом. Вічна їм пам’ять та шана і наш доземний уклін. Після нагородження кращих військовослужбовців особовий склад інституту пройшов урочистим маршем.

6 грудня до Дня Збройних Сил України голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук урочисто привітав військовослужбовців з 25-ю річницею створення Збройних Сил України.

У заході взяли участь представники військових установ, які належать до структури Збройних Сил України та розташовані на території Печерського району міста Києва, зокрема: Печерського районного у м. Києві військового комісаріату, Національного військово-медичного клінічного центру «Головного військового клінічного госпіталю», Військового двічі орденів Червоного Прапору інституту телекомунікацій та інформатизації та Військового ліцею ім. Богуна.

Військовослужбовці Військового інституту телекомунікації та інформатизації в свою чергу привітали голову Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука з 25-ю річницею створення Збройних Сил України, вручили почесну Подяку та побажали здоров’я, благополуччя та мирного неба. На честь військовослужбовців від вихованців та педагогів дитячих музичних шкіл Печерського району звучали тематичні виступи, які нікого не залишили байдужим.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх