Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Фахівець компанії Cisco Ukraine провів заняття-дискусію для випускників факультету Інформаційних технологій

Добавлено: 25.04.2024 Переглянуто: 142


Курсанти випускного курсу факультету Інформаційних технологій, які навчаються за спеціальністю 126 Інформаційні системи та технології, мали унікальну нагоду взяти участь в занятті-дискусії від провідного фахівця компанії Cisco - світового лідера у сфері мережевих технологій. До Військового інституту завітав системний інженер компанії Cisco Ukraine - Олександр Маменко.

Цей захід став можливим завдяки багаторічній співпраці між інститутом та відомим виробником обладнання та програмного забезпечення для мережі.

Під час дискусії пан Олександр та військовослужбовці поспілкувались на тему «Мережі SDN».

На заході експерт з мережевих технологій розглянув широкий спектр питань, пов'язаних з мережевими рішеннями. Присутні зосередились на найактуальніших тенденціях у цій галузі, розкривши потенційні переваги та виклики, які можуть зустріти молоді спеціалісти на початковому етапі своєї кар'єри.

На завершення, гість закликав майбутніх офіцерів активно вивчати й використовувати нові технології, а також прагнути до постійного професійного розвитку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх