Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ – фіналісти Всеукраїнського конкурсу наукових робіт для студентської молоді “Прикладна математика”

Добавлено: 06.05.2024 Переглянуто: 1157


Курсанти факультету інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт для студентської молоді “Прикладна математика”.

Захід проходив в онлайн режимі та об’єднав курсантів, студентів, магістрантів, аспірантів. Учасниками інтелектуального змагання стали курсанти Юліан Бідзюра, Богдан Костюк та Віталій Масич.

Наймолодші учасники конкурсу - першокурсники Військового інституту, під керівництвом доцента кафедри математики та фізики Ольги Мироненко, впевнено дійшли до фіналу в секції «Математичне моделювання у галузі комп’ютерних наук та інформаційних технологій».

Під час онлайн-конференції курсанти не лише презентували конкурсні роботи, а й брали активну участь у дискусіях щодо робіт конкурентів. Кваліфіковані члени журі високо оцінили роботи військовослужбовців та наголосили на актуальності наукових здобутків у математичній галузі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх