Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Ефективна профорієнтаційна робота щодо вступу у ВІТІ – запорука успішного виконання державного замовлення у 2019 році

Добавлено: 16.03.2019 Переглянуто: 992


Військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації продовжують агітаційну діяльність містами України.

Так, 14-16 березня 2019 року агітаційна група інституту у складі майора Владислава Власова, курсантів Сергія Дмирцова та Анастації Мороз провела профорієнтаційну роботу під час Десятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та Дев’ятої міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва. Під час відвідування виставки курсанти інституту надали відвідувачам рекламно-інформаційні матеріали та запрошення на Дні відкритих дверей інституту.

12 березня 2019 року у приміщенні Полтавського обласного військового комісаріату відбулося розширене засідання обласної призовної комісії, на якій розглянули основні завдання весняної призовної кампанії та служби за контрактом. Військовослужбовці Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали даний захід з метою надання рекомендацій щодо проведення профорієнтаційної роботи в районах області, проведення агітації на навчання до Військового інституту та коледжу. Під час зустрічі присутнім довели умови вступу та надали агітаційній матеріал для розміщення в районних комісаріатах області.

Результати виступів та спілкування з молоддю свідчать про зацікавленість у отриманні вищої освіти в галузі кібербепеки, інформаційних технологій, електроніки та телекомунікацій.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх