Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навчання у військовому виші на власному досвіді: що школярі мають знати про професію військового?

Добавлено: 07.04.2023 Переглянуто: 406


Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут охоче доєднуються до проведення заходів національно-патріотичного виховання молоді, формування у школярів громадянського патріотизму, любові до України, виховання національної свідомості та культури.

Так, днями група військовослужбовців завітали до ліцеїстів одного із закладів освіти. Під час заняття, військовослужбовці розповіли дітлахам про власний вибір професії, досвід вступної кампанії до вишу, адаптаційний період, проходження військової служби, навчання в умовах правового режиму воєнного стану, а також поділились тонкощами щодо спеціальностей, за якими навчаються.

- Досвід таких зустрічей є важливою ініціативою для залучення молоді до вищої військової освіти. Під час спілкування учасники можуть дізнатися про різноманітні можливості навчання та професійного зростання в майбутньому. Для нас важливо бути відкритими, чесними та об'єктивними з допитливими школярами, - коментує одна з представниць факультету Телекомунікаційних систем.

Сприяємо розвитку національного патріотизму разом!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх