Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підписання Меморандуму про співпрацю з КЗ КОР "Переяславський ліцей "Патріот""

Добавлено: 14.09.2023 Переглянуто: 706


Розширення кордонів співпраці в освітній сфері, профорієнтаційна робота та популяризація військової справи серед молоді України - пріоритетні напрямки розвитку Військового інституту. Так, 13 вересня, делегація Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на чолі з начальником інституту генерал-майором Віктором Остапчуком відвідала Комунальний заклад Київської обласної ради "Переяславський ліцей "Патріот"".

Під час візиту делегати зустрілись із керівництвом закладу, ліцеїстами, відвідали екскурсію ліцеєм, ознайомились із матеріально-технічною базою ліцею, що вразила своєю сучасністю та затишком. На заході також був присутній представник наших постійних партнерів - Державної прикордонної служби України.

Під час шикування особового складу, генерал-майор Віктор Остапчук також виступив перед ліцеїстами та наголосив про важливість співпраці між закладами. Під час своєї промови, начальник інституту розповів про цьогорічних першокурсників ВІТІ - випускників ліцею "Патріот", які успішно вступили на найпрестижніші спеціальності. Також, в рамках спілкування з ліцеїстами, заступником начальника інституту з навчальної роботи полковником Олексієм Сілко було наголошено про високий рівень НМТ та фізичної підготовленості цьогорічних вступників з числа ліцеїстів "Патріоту".

Протягом зустрічі, ліцеїстам було продемонстровано ознайомчий фільм про Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. У цьому урочистому моменті було підписано Меморандум про співпрацю між Військовим інститутом телекомунікацій та інформатизації і Комунальним закладом Київської обласної ради "Переяславський ліцей "Патріот"". Даний документ визначає ключові напрямки співробітництва між сторонами:

- національно-патріотичне виховання та популяризація військової служби в Україні серед молоді;

- освітня та наукова діяльність;

- профорієнтаційна робота;

- проведення спортивно-масових заходів.

Підписаний Меморандум став важливим кроком у розвитку співпраці між Військовим інститутом телекомунікацій та інформатизації і Комунальним закладом Київської обласної ради "Переяславський ліцей "Патріот"". Він сприятиме підготовці та вихованню молодого покоління України, зміцнюючи патріотичні цінності майбутніх воїнів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх