Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Як у ВІТІ пройшли святкові заходи з нагоди Дня працівника освіти?

Добавлено: 30.09.2023 Переглянуто: 370


Нагородження кращих, бурхливі емоції, запальна хореографія, гуморески та вокальні шедеври - саме в такій атмосфері у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшли святкові заходи з нагоди Дня працівника освіти, які відбулись напередодні свята.

Задля нестандартного привітання викладацького складу вишу, ініціативною командою курсантів інституту було організовано концертну святкову програму. Під час заходу на гостей чекали запальні танці, яскраві гуморески про викладацьке та курсантське життя, ліричні номери та вокальні шедеври.

Урочистості відбулись за головування начальника Військового інституту генерал-майора Віктора Остапчука, який привітав особовий склад освітян та відзначив кращих працівників.

- Ваш внесок у підготовку майбутніх офіцерів - захисників нашої країни є надзвичайно важливою і шанованою справою. Саме від вас залежить якість та виховання інтелектуальної еліти держави. Щиро дякую кожному з вас за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості та справжніх патріотів України, - зазначив у своїй промові начальник інституту.

Також, на урочистостях був присутнім заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації пан Анатолій Невмержицький, який охоче привітав працівників освіти із професійним святом, а також вручив подяки від голови райдержадміністрації.

Під час свята для викладачів, дивували присутніх своїми творчими здібностями курсанти усіх факультетів. Святкова програма створила незабутню атмосферу, де кожен міг відчути себе частиною чогось надзвичайного. Цей день, безумовно, став подією, яка надихає та запам'ятовується на довго, додаючи яскравих кольорів у повсякденне життя освітян та курсантів.

Наприкінці заходу начальник ВІТІ подякував творчій молоді за організацію святкового дійства, а також відзначив учасників концерту подяками та солодкими подарунками.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх