Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відданість та гідність: генерал-майор Віктор Остапчук попрощався з Бойовим Прапором ВІТІ імені Героїв Крут

Добавлено: 04.04.2024 Переглянуто: 789


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулась водночас і радісна, і сумна подія. 4 квітня пройшов урочистий ритуал прощання з особовим складом та Бойовим Прапором генерал-майора Віктора Остапчука.

Прощання з Бойовим Прапором - це не лише прощання з символом, але й з історією та долею Військового інституту.

- Сьогодні я хочу подякувати кожному офіцеру, сержанту, курсанту за спільну працю. Наша велика команда, якою мені випала нагода керувати, пройшла пліч-о-пліч чотири непрості роки: пандемія, повномасштабне вторгнення, участь в бойових діях, вихід на міжнародний рівень, відкриття нових спеціалізацій. Разом ми щодня прославляли інститут, і варто не зупинятись, адже всі ми працюємо на благо нашої перемоги над ворогом, - зазначив під час своєї промови генерал-майор.

Під час ритуалу, керівник закладу з 2020 по 2024 роки, вшанував пам'ять полеглих героїв та поклав квіти до меморіалу загиблих воїнів-зв'язківців.

Колишнього начальника ВІТІ призначено на вищестоящу посаду в Генеральному штабі Збройних Сил України.

Дякуємо Вам за ці роки, пане генерал-майоре! Бажаємо натхнення, енергії та успіхів на новій посаді!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх