Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Жінки-військовослужбовці факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку відвідали відкриття фестивалю «Французька весна в Україні».

Добавлено: 02.04.2018 Переглянуто: 976


Керівництво факультету, а також самі курсанти не втрачають можливості познайомитись з прекрасним, і ця подія не оминула факультет стороною.

31 березня 2018 року на Софійський площі в місті Києві відбулось відкриття 15-ої «Французької весни в Україні». З ініціативи начальника факультету Бойового застосування систем управління, полковника Пономарьова Олександра Анатолійовича, курсантам-дівчатам було організовано культурне дозвілля.

За словами дівчат, концерт виявився вражаючим великим вуличним дійством. Фестиваль було відкрито музично-світловим спектаклем «Повітря». З приходом сутінок розпочалась повітряно-акробатична вистава «Галілео» від компанії Delux ex machine. Акробати здіймались у небо ніби нехтували силами ваги та тяжіння.

З українських зірок на сцені з’явився гурт «Дах Дотерс», а також Національний президентський оркестр. Окремим номером було підготовлено виступ посла Франції в Україні Ізабель Дюмон – дипломат зіграла перед великою аудиторією на віолончелі.

Дійство проходило під гаслом Французької Республіки «Свобода. Рівність. Братерство ».

Атмосфера була настільки величною, що залишила для курсантів-дівчат незабутні враження, море емоцій і приємних спогадів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх