Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вперед до перемоги у чемпіонаті з футзалу міста Києва

Добавлено: 19.03.2019 Переглянуто: 1006


19 березня у 19-му турі чемпіонату футбольної асоціації студентів м.Києва з футзалу зійшлися лідер чемпіонату - команда «ВІТІ» та команда Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського.

Вже на 2 хвилині гравці військового інституту відкрили рахунок. Протягом всієї гри підопічні Євгенія Лебедя та Андрія Литвиненка володіли перевагою та контролювали хід зустрічі. Як наслідок, перша половина гри закінчилась з рахунком 2:0 на користь нашої команди. Двома забитими м’ячами відзначився один з найкращих бомбардирів чемпіонату Павло Тимофєєв (37 курс, на рахунку Павла Тимофєєва вже 20 забитих голів).

У другій половині зустрічі одним з найкращих був воротар нашої команди Олександр Макаренко (15 курс), завдяки своїй майстерності він декілька разів рятував команду від пропущеного гола та своєю впевненістю надихав наших гравців. Завдяки цьому Савчук Денис (17 курс) відзначився двома забити м’ячами, а остаточну крапку у впевненій перемозі нашої команди поставив незмінний капітан – Юрій Яворський (24 курс). Команда продовжує боротись за найвищі нагороди та робить все, для того щоб здобути перемогу у чемпіонаті з футзалу міста Києва.

Вітаємо наших переможців!!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх