Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Працівники поліції провели профілактичні заходи із курсантами інституту

Добавлено: 05.11.2019 Переглянуто: 881


Співробітники Управління протидії наркозлочинності та Управління карного розшуку Головного управління національної поліції в м. Київ в рамках Всеукраїнського тижня права провели для курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пізнавальний правовий урок.

Правоохоронці розповіли майбутнім офіцерам про їх права та обов’язки, роз’яснили з якого віку і за що настає адміністративна та кримінальна відповідальність, ознайомили зі статистикою вчинення злочинів та правопорушень в м. Києві та в Україні в цілому. Проінформували та довели до курсантів аналіз моніторингу про масштаби, поширеність та форми вживання наркотичних, психоактивних речовин( із зазначенням їх класу та виду, мотивів, факторів, які обумовлюють їх вживання), частоту, доступність та місце вживання цих речовин молоддю.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх