Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Виставка-презентація навчальних закладів «Освіта-2019» у Полтаві

Добавлено: 21.11.2019 Переглянуто: 962


Уже сьомий рік поспіль виставку-презентацію навчальних закладів різних рівнів акредитації «Освіта-2019» організовує Полтавський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді і Міський центр зайнятості. Цього року у виставці взяли участь 30 навчальних закладів міста Полтави та Полтавської області.

На даному заході майбутнім випускникам загальноосвітніх шкіл м. Полтава (44 ЗОШ та 2 інтернати) та випускникам районних шкіл області, пропонували ознайомитись з інформаційними буклетами, листівками навчальних закладів до яких вони мають можливість вступити. На виставку завітало понад 1000 майбутніх абітурієнтів.

Представники Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут також прийняли участь у заході та провели профорієнтаційну роботу з метою пропагування вступу на навчання до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації та Військового коледжу сержантського складу.

Курсанти Військового коледжу допомогли майбутнім абітурієнтам мали правильно зорієнтуватися в широкому спектрі навчальних закладів міста та запропонували обрати майбутню професію - професію захисника Батьківщини.

21 листопада 2019 року у виставковій залі Полтавського міського Будинку культури пройшов загальноміський «Ярмарок зайнятості».

Даний захід щороку проводить Полтавський міський центр зайнятості. Цього річ «Ярмарок зайнятості» відвідали більше ніж 1200 осіб.

Представники Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут прийняли участь у заході і провели профорієнтаційну роботу з метою пропагування вступу на навчання до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх