Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Міжнародні змагання з програмування Google HashCode 2020

Добавлено: 21.02.2020 Переглянуто: 915


Курсанти нашого навчального закладу, спеціальності «Комп’ютерні науки» 20 лютого взяли участь у міжнародних змаганнях з програмування Google HashCode 2020, що відбулися на базі одного з хабів розгорнутих в UNIT-city.

«Hash Code» - це командні змагання, організовані компанією Google для студентів та професійних програмістів у Європі на Близькому Сході та в Африці. Участь в змаганнях брали представники більше 180 країн світу. У складі сформованих команд та обраної мови програмування курсанти на протязі п’яти годин вирішували задачі інженерної технології Google, що були надані організаторами.

За результатами змагань курсанти показали злагодженість дій, вміння нестандартно мислити, використовувати відомі алгоритмічні прийоми у вирішенні задач. Найкращий командний результат показали курсанти: Михайлов М.Р., Михайлов В.Р., Рудяк Д.Т., Палиця В.О., зайнявши високі позиції в загальному рейтингу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх