Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо науковців з професійним святом – Днем науки в Україні!

Добавлено: 16.05.2020 Переглянуто: 718


Наука не є і ніколи не буде закінченою книгою. Кожен важливий успіх приносить нові питання. Будь-який розвиток виявляє з часом все нові і більш глибокі труднощі. (А. Эйнштейн)

У третю суботу травня в Україні відзначають професійне свято наукових працівників – День науки, яке об'єднує в наукову когорту усіх учених. Свято встановлене Указом Президента України «Про День науки» від 14.02.1997 № 145/97.  Цього року ми відзначаємо це свято 16 травня.

Мета цього свята – вшанування наукових традицій, досягнень учених, якими ми пишаємося і на яких покладаємо великі сподівання.

Це свято органічно увійшло в життя нашого інституту, стало днем шанування людей творчої праці, діяльність яких є символом відданості Науці. Без наукового працівника, педагога держава не має майбутнього. Їх наполеглива праця  множить здобутки у світову скарбницю знань.

Воєнна наука посідає важливе місце в загальнодержавній науковій системі та робить гідний внесок у зміцнення обороноздатності держави.

Посильний вклад в розвиток науки вносять науковці нашого інституту. До свого професійного свята ми прийшли з гідними результатами. На сьогоднішній день науковий потенціал інституту складає 17 докторів наук, 12 професорів, 66 кандидати наук, 50 доцентів та старших наукових співробітників. У 2020 році виконуються 13 науково-дослідних робіт та наукове супроводження виконання 6 ДКР.

Щиро вітаємо особовий склад інституту та усіх наукових та науково-педагогічних працівників з Днем науки. Зичимо усім творчої наснаги, оптимізму, успіхів у науковій і науково-технічній діяльності, незгасного бажання плідно працювати на майбутнє України!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх