Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери-зв’язківці виконують завдання у будь яких умовах

Добавлено: 15.02.2021 Переглянуто: 774


Цей тиждень для офіцерів-зв’язківців минув під гаслом - «Завжди готові!». Адже не дивлячись на люті морози та хуртовини усі поставлені навчальні завдання були виконані в повному обсязі.

На початку тижня до слухачів завітав командувач Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України генерал-майор - Євген Степаненко. Він перевірив умови в яких несуть службу офіцери та особисто поспілкувався з військовослужбовцями.

Попри міцний мороз офіцери відпрацьовували норматив з розгортання командно-штабної машини, який вже за кілька тижнів їм доведеться здавати на оцінку та найважливіше використовувати здобуті знання під час служби у військових частинах.

Додали різноманітності не легким будням ще й навчальні стрільби. Адже цього разу, вогонь довелося вести не з позиції лежачи, а з положення сидячи. Ці стрільби стали завершальними на курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації. На них слухачі закріпили отримані навички стрільби та ґрунтовно освоїли процес їх організації.

Попереду офіцерів за призовом чекає найважливіша частина навчань - здача екзаменів та розподіл за їх результатами до місць постійного несення служби.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх