Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Успішне завтра розпочинається з клопіткого навчання сьогодні

Добавлено: 31.03.2021 Переглянуто: 876


Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут підтримав ініціативу командування Військ зв’язку та кібернетичної безпеки Збройних Сил України, щодо проведення курсів підвищення кваліфікації особового складу військ зв’язку у сфері комп’ютерних мереж та кібербезпеки.

У зв’язку з карантинними обмеженнями навчання буде проходити в режимі on-line на базі мережевої академії Cisco, яка функціонує на кафедрі автоматизованих систем управління військами факультету інформаційних технологій.

Зокрема, на першому етапі для проходження курсів було зареєстровано більше 50 військовослужбовців військ зв’язку ЗС України. Зазначений особовий склад буде здійснювати підготовку за навчальними матеріалами мережевої академії Cisco серед яких такі курси як CCNA, CCNP, Вступ до кібербезпеки, Основи кібербезпеки та інші. Особовий склад отримає можливість поглибити знання щодо функціонування мережевих протоколів різних рівнів моделі OSI, побудови мереж різноманітних топологій, налаштування мережевого обладнання, захист мереж та мережевого обладнання.

За результатами проведення першого етапу та за умови успішної здачі екзаменів слухачам курсів буде вручено академічні сертифікати, а також розглянуто можливість подальшого збільшення кількості особового складу, який залучатиметься до участі в курсі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх