Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На кафедрі військово-гуманітарних дисциплін відбулось відкриття виставки «Сильні духом. Мами»

Добавлено: 07.05.2021 Переглянуто: 932


У цьому проєкті взяли участь 12 матерів із різних куточків України. Відкриття виставки приурочене до Всесвітнього Дня Матері, який відзначають 9 травня.

День матері – це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, вибачить і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Проте, саме сьогодні цей день звучить особливо щемно та піднесено, саме зараз, коли матері втрачають своїх синів.

⁃ Цей проєкт підтримує таких мам, а світлини, які експонуються в різних музеях, дають можливість донести те, що їх діти, чоловіки не даремно загинули. І щоб про них не забували. Намагаємося нагадувати про те, що війна продовжується і про те, що пам'ять – найголовніше, що у нас є, – зазначила авторка ідеї проєкту – Наталія Дубчак, мати загиблого молодшого сержанта Олександра Єрошенка.

Для матерів з вітанням онлайн - виступив відомий українсько-французький співак, волонтер, громадський діяч, випускник Королівської консерваторії Брюсселя, заслужений артист естрадного мистецтва України Поль Манондіз.

Зазначимо, що відкриття виставки відбулося 7 травня та ініційована Департаментом військового капеланства Української греко-католицької церкви, автором проєкту Наталією Дубчак.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх