Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Ліцеїсти Київського військового ліцею завітали до ВІТІ на інтерактивний урок

Добавлено: 07.05.2021 Переглянуто: 1866


7 травня кафедрою Спеціальних інформаційних систем та робототехнічних комплексів факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку було організовано інтерактивний урок для ліцеїстів Київського військового ліцею.

Офіцери та курсанти кафедри поділились із гостями тонкощами навчання за спеціальністю Озброєння та військова техніка, провели екскурсію кафедрою та продемонстрували процес й результати своєї діяльності на практиці.

- Заняття такого роду досить ефективні, адже багато майбутніх вступників цікавляться основним питанням: «А чим я буду займатись під час навчання?». Такими інтерактивами ми демонструємо свою змістовну відповідь на це запитання, - коментує заступник начальника кафедри підполковник Олексій Восколович.

Найголовнішу частину заходу, інтерактивне заняття, проводили кращі курсанти кафедри. Під час проведення практично-показових занять було розглянуто такі напрямки:

- основи 3D моделювання;

- проєктування та створення 3D принтерів;

- проєктування безпілотних літальних апаратів – ретрансляторів.

Наприкінці заходу організатори порадували гостей приємними сувенірами виготовленими власноруч на 3D-принтері.

Ліцеїсти Київського військового ліцею завітали до ВІТІ на інтерактивний урок(інформація від 07.05.2021)

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх