Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Міжнародний день захисту дітей курсанти ВІТІ завітали до вихованців «Артеку»

Добавлено: 01.06.2021 Переглянуто: 783


У Міжнародний день захисту дітей курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали юнаків та дівчат у Міжнародному дитячому центрі «Артек».

Під час зустрічі курсанти були розподілені на 4 локації. На першій - група ознайомила з основними елементами та принципами роботи стрілецької зброї.

Про важливість кібергігієни у сучасному світі, як не стати жертвами хакерів та як захистити свої дані у соціальних мережах розповідали курсанти на другій локації.

Третя група курсантів-зв’язківців навчали дітей основних правил радіомовлення на сучасних засобах зв’язку.

Четверта команда ознайомила вихованців Міжнародного дитячого центру з правилами прийому та особливостями військової служби у ВІТІ.

- Я отримала масу позитивних емоцій під час спілкування з дітьми. Символічно, що саме в таке свято діти повинні знати що ми військові, є надійним щитом для наших дітей”- поділилась своїми враженнями курсантка Наталія Коробко.

Зазначимо, що на заході присутні були діти, чиї батьки загинули в районі проведення АТО/ООС, діти з неповних родин, діти, які потребують соціально-психологічної реабілітації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх