Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника ВІТІ генерал-майора Віктора Остапчука з Днем Військ зв'язку

Добавлено: 08.08.2021 Переглянуто: 622


Шановні воїни – зв’язківці, працівники та ветерани Військ зв'язку!

Сьогодні з професійним святом хочу привітати кожного представника військового зв’язку! Зв’язок є основою управління військами – ця істина знайома кожному військовослужбовцю. Війська зв’язку – важлива складова всього складного військового механізму.

Вже 7й рік у боротьбі з російськими окупантами, невпинно - вдень та вночі, в зоні проведення ООС воїни – зв’язківці, забезпечують надійний та стійкий зв’язок. Низький уклін тим, хто віддали свої життя за незалежність та недоторканість нашої держави!

В цей день хочу висловити щиру подяку всім тим, хто навчає, тренує та надихає наших майбутніх офіцерів – робить із них справжніх професіоналів.

Бажаю всім цим відважним і хоробрим людям безперебійного зв’язку в захищених каналах і мирного неба над головою! Нехай завжди поруч з вами буде вдача та підтримка рідних та оточуючих, адже ви здійснюєте вагомий внесок в обороноздатність нашої держави.

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх