Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Майбутні захисники України: курсанти ВІТІ поділились досвідом зі школярами та запросили вступати до рядів військової еліти

Добавлено: 11.04.2023 Переглянуто: 454


У всі часи військова служба була справою честі, школою мужності і самовідданості, а до професії військового завжди ставилися з особливою шаною і повагою. Служба в Збройних Силах України, на думку курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, є джерелом професійного розвитку справжніх патріотів України.

Саме тому, за власної ініціативи, курсанти факультету Бойового застосування систем управління та звʼязку ВІТІ долучились до проведення заходів національно-патріотичного виховання та профорієнтаційної діяльності. Так, військовослужбовці відвідали 4 заклади повної загальної середньої освіти та зустрілись з понад сотнею учнів 10-11 класів.

-Вступаючи на військову службу людина жертвує чимось, натомість вона отримує великий дружній колектив - другу родину, повне державне забезпечення, соціальні гарантії від держави та впевненість у своєму майбутньому, - ділиться зі школярами один із курсантів факультету Бойового застосування систем управління та звʼязку.

Поспілкувавшись із потенційними вступниками, курсанти поділилися власним враженнями та досвідом з навчання у Військовому інституті, розповіли про курсантське життя, побут, розпорядок дня і найголовніше про навчання за обраними ними спеціальностями Військового інституту.

Тож не гай час - приєднуйся до нашої дружньої родини Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут і ти!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх