Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Студенти кафедри Військової підготовки пройшли Курс для всіх військовослужбовців - TCCC ASM

Добавлено: 19.04.2023 Переглянуто: 384


На кафедрі Військової підготовки, за програмою підготовки офіцерів запасу в розділі «Загальна військова підготовка», передбачено обов'язкове вивчення майбутніми військовослужбовцями тактичної медицини.

Так, за ініціативи керівництва кафедри, студенти кафедри Військової підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшли Курс для всіх військовослужбовців - TCCC ASM.

Студентами було опрацьовано теоретичну, а також закріплено практичну частини курсу під керівництвом інструкторів та викладачів з надання тактичної бойової допомоги пораненим (ТССС), з отриманням відповідних сертифікатів.

Курс тактичної бойової допомоги пораненим для всіх військовослужбовців (TCCC ASM) призначений для немедичного персоналу, з метою ознайомлення студентів із концепціями TCCC і надання фундаментальних знань для виконання навичок порятунку життя.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх