Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Біжимо заради маленьких сердець: Військовослужбовці ВІТІ взяли участь в ювілейному Пробігу під каштанами

Добавлено: 30.05.2023 Переглянуто: 509


В останні роки соціальна відповідальність і активна участь у благодійних заходах стають все більш популярними серед курсантської спільноти.

Так, з нагоди Дня народження столиці, військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь в 30-му ювілейному Пробігу під каштанами.

«Пробіг під каштанами» — щорічний найбільший спортивно-благодійний захід України. Цього року Пробіг відбувався в онлайн - форматі. Мета цього річного заходу – зібрати 1 млн грн для потреб Центру дитячої кардіології і кардіохірургії МОЗ України, а також збір коштів на автомобілі швидкої допомоги для транспортування поранених у зонах бойових дій та прифронтових територіях.

Благодійний пробіг є важливою ініціативою, яка об'єднує людей навколо спільної мети - допомоги тим, хто цього потребує. Участі військовослужбовців ВІТІ у заході посприяв Благодійний фонд Вадима Столара. Разом із колективом Фонду, військові подолали дистанцію у 5 км.

Щиро дякуємо всім учасникам Пробігу за надзвичайно корисну спортивну та благодійну ініціативу!

Фото: Благодійний фонд Вадима Столара.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх