Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Голоси дітей: курсанти ВІТІ разом із маленькими переселенцями взяли участь у Всеукраїнській акції

Добавлено: 04.06.2023 Переглянуто: 452


Сьогодні, у Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії, курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітали до шелтеру для вимушено - переміщених осіб задля спільної участі у Всеукраїнській акції "Голоси дітей". Акція започаткована з ініціативи першої леді України Олени Зеленської.

Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії заснувала Генеральна Асамблея ООН. Він відзначається щороку 4 червня. Україна приєдналася до відзначення цієї дати у 2021 році.

В рамках акції, військовослужбовці разом із дітлахами виготовили власноруч та розвісили на деревах дзвіночки, які символізують голоси вбитих дітей.

Під час заходу, присутні вшанували пам‘ять маленьких українців хвилиною мовчання.

- країна-терорист вбила щонайменше 483 безневинних дітлахів, ще тисячу скалічила. Про звірства рф має знати весь світ. Маємо за честь, в цей день, доєднатись до малечі, яка лишилась без домівок та постраждала через агресора. Пам‘ятаємо - Перемагаємо! - зазначив у своїй промові заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Олег Петровський.

За кожним обірваним чи скаліченим дитячим життям стоїть злочин російської держави-окупанта та її армії. Ці злочини не мають строку давності, ми впевнені, росія обов’язково понесе за них відповідальність, як і за всі свої дії проти нашої країни.

Памʼять про українських загиблих дітей буде вічною болючою раною та однією з найжахливіших сторінок нашої історії.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх