Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Юні лідери готові до служби: у ВКСС ВІТІ відбулись урочистості з нагоди Випуску сержантів

Добавлено: 24.06.2023 Переглянуто: 570


24 червня у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулась урочиста церемонія чергового випуску молодших сержантів, які успішно завершили навчання. Цей незабутній захід зібрав у собі емоції, гордість та надію, почуватися якими могли як самі випускники, так і їхні наставники.

Упродовж тривалого навчального процесу, молоді люди, що обрали службу в Збройних Силах України, пройшли важкі випробування, щоб стати справжніми професіоналами своєї справи. Вони засвоїли знання та навички, необхідні для виконання службових обов'язків та захисту нашої країни.

До привітань випускників доєднались почесні гості: заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко, головний сержант Командування Військ зв’язку та кібербезпеки старший майстер-сержант Микола Яценко, а також головний сержант Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут майстер-сержант Сергій Гурьянов.

- Будьте гідними своєї Батьківщини та подвигу Захисників і Захисниць України, які віддали своє життя, надаючи гідну відсіч російській агресії заради миру на нашій рідній землі. Служіть чесно та з честю! - наголосив під час свого привітання начальник коледжу полковник Кирило Злобін.

Випуск сержантів Військового коледжу став свідченням не лише особистих досягнень молодих військовослужбовців, але й успішної роботи викладачів та керівництва коледжу.

Урочистості, традиційно, завершились освяченням особового складу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх