Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Обмін практичним досвідом: військовослужбовці ВІТІ навчають майбутніх офіцерів запасу

Добавлено: 21.07.2023 Переглянуто: 492


Протягом липня місяця, студенти кафедри військової підготовки Національного університету біоресурсів і природокористування України отримали неймовірну можливість отримати унікальні знання та досвід від військовослужбовців Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Представники кафедри військової підготовки та студенти були приємно вражені заняттями, організованими командою фахівців із Військового інституту телекомунікацій та інформатизації. Команда складалась із двох офіцерів та шести курсантів.

Для ефективного та цікавого навчання було організовано чотири точки:

- "Організація військового зв’язку" допомогла студентам краще розуміти схеми та особливості організації зв’язку в умовах військових операцій.

- "Основні тактико-технічні характеристики УКХ радіостанцій Harris" - надзвичайно важливі аспекти роботи зі спеціалізованим обладнанням.

- "Загальна характеристика системи транкінгового зв’язку Mototrbo" надала студентам унікальний погляд на новітні технології в області зв’язку.

- "Експлуатація станції супутникового зв’язку Starlink" дозволила студентам ознайомитись з передовими засобами зв’язку з використанням супутникових технологій.

Теоретичні заняття дали студентам можливість краще зрозуміти тактико-технічні характеристики і можливості радіозасобів, а також навчитись правильно вести радіообмін в ефірі. На практичних заняттях студенти мали можливість зробити перші кроки у розгортанні та налаштуванні станції супутникового зв’язку Starlink, а також познайомитись з експлуатацією УКХ радіостанцій Harris RF-7850M-HH та радіостанції DP 4800.

Комбінація теоретичних знань та практичного досвіду військових фахівців надала студентам кафедри військової підготовки незамінні знання, які вони зможуть успішно використати у майбутній службі як офіцери запасу.

Представники кафедри військової підготовки Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро подякували команді військовослужбовців за надані знання та зазначили, що ці заняття були найцікавішими і корисними для них впродовж усього періоду навчання. Сподіваємось, що отримані навички нададуть майбутнім офіцерам запасу значну перевагу та підготовку для ефективної роботи в галузі військового зв’язку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх