Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника ВІТІ з нагоди Дня Військ зв'язку

Добавлено: 08.08.2023 Переглянуто: 558


Шановні побратими та посестри – зв’язківці!

Щиро вітаю кожного з вас із професійним святом – Днем Військ зв’язку. Історично, якісна та віддана робота зв’язківців, справжніх професіоналів своєї справи, — це запорука вдалого виконання бойових задач, а відтак і перемог на полі бою.

Ні для кого не секрет, що зв’язківці неодноразово своїми діями довели - саме вони відіграють ключову роль у пришвидшенні руху розвідданих, наказів та команд на полі бою та в тилу.

Зв’язок – це нерв війська, зв’язківець - невидимий герой, чия робота лежить в основі успішного функціонування нашої армії та безпеки країни.

Нехай ваша професійна майстерність завжди супроводжує вас на шляху до нових вершин. Бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та незламного духу у виконанні нашої спільної благородної місії. Нехай завдання, які ви виконуєте, завжди будуть супроводжуватися успіхом та визнанням.

Дякую кожному, хто своїми діями наближає нашу Перемогу над російським ворогом! Разом до Перемоги!

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

генерал-майор Віктор Остапчук

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх