Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВКСС_News: курсанти коледжу взяли участь в Благодійному турнірі зі змішаних єдиноборств та Панкратіону памʼяті О.Булата та загиблих захисників України

Добавлено: 10.10.2023 Переглянуто: 353


Особовий склад Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь в Благодійному турнірі зі змішаних єдиноборств та Панкратіону памʼяті Олександра Булата та загиблих захисників України.

Серед девʼяти команд області команда коледжу виборола почесне 1 командне місце. В особистій першості кращими стали: курсанти Лаврусенко Іван, Бродецький Микита, Денисенко Микола, Садурський Олексій, Каранаєв Денис, Стець Вадим, Рабулець Дмитро. Учасники турніру показали чудові результати, отримали багато позитивних емоцій. Їхні здобутки свідчать про високий рівень спортивної майстерності та відданість справі, яку вони представляють.

Підготовку команди коледжу до змагань здійснювали майстер спорту міжнародного класу багаторазовий призер чемпіонатів України та світу підполковник Куцевол Ростислав та заслужений тренер України Макаренко Віталій Олександрович. Нехай ця перемога стане ще однією яскравою сторінкою в історії Військового коледжу, яка буде надихати курсантів на подальші досягнення.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх