Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Магістри Військового інституту пройшли інтенсивний курс у Регіональному центрі кіберзахисту при Міністерстві оборони Литовської республіки

Добавлено: 17.10.2023 Переглянуто: 476


Знання та навички у галузі кібербезпеки у сьогоденні стали важливішими, ніж будь-коли раніше, особливо для українських військових. Саме тому, слухачі магістратури Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут успішно пройшли інтенсивний курсу Регіональному центрі кіберзахисту при Міністерстві оборони Литовської республіки.

Даний курс створено спільними зусиллями Програми професійного розвитку Україна-НАТО та Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в рамках переглянутого Комплексного пакету допомоги НАТО для України.

Протягом одного місяця курсу в форматі стажування, жінки-військовослужбовці отримали теоретичні та практичні знання у сфері кібербезпеки, зокрема щодо кіберзагроз, кіберрозвідки, наступальних та оборонних операцій в цифровому просторі. Інструктори та експерти з Литви надали не тільки знання, але й досвід реальних кібероперацій. Ця безцінна можливість навчання на практиці покращила практичні навички українських слухачів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх