Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету Інформаційних технологій - учасники турніру з настільного тенісу Даринок Open

Добавлено: 22.10.2023 Переглянуто: 385


За підтримки спортивного клубу настільного тенісу та Київської міської федерації настільного тенісу, пройшов захоплюючий турнір з настільного тенісу Даринок Open. Курсанти третього курсу факультету Інформаційних технологій Іван Войницький та Пилип Чернишов із задоволенням спробували свої сили під час змаган.

Змагання було розподілено по 3-х вікових категоріях, також в ході заходу відбувся майстер клас від майстрів спорту та Чемпіонів України саме з даного виду спорту.

В запеклій боротьбі, курсанти Військового інституту вибороли путівку на Чемпіонат Київської області з настільного тенісу. Всі початкові та благодійні внески із заходу було перераховано на потреби Збройних Сил України, адже вони дійсно цього потребують в даний час. Кожен учасник, який взяв участь в благодійному дійстві отримав від федерації настільного тенісу індивідуальні подарунки та солодощі.

Бажаємо юним спортсменам і надалі демонструвати свої майстерність і професіоналізм в даному виді спорту, а також представляти альма-матер на найвищих спортивних щаблях.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх