Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Мелодії перемоги: військовий оркестр ВІТІ виступив з концертом для військовослужбовців на Рівненщині

Добавлено: 04.11.2023 Переглянуто: 1435


Колектив військового оркестру Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, під керівництвом військового диригента майора Максима Зінченка, виступив з концертною програмою для військовослужбовців однієї з військових частин підпорядкування Командування Сил логістики Збройних Сил України на Рівненщині.

Концертна програма, яку артисти та музиканти військового оркестру подарували військовослужбовцям, працівникам та членам їхніх сімей тривала більше години й була сповнена піснями про війну, сучасними українськими піснями патріотичного спрямування та піснями про безмежну любов до рідного краю.

Виступ військового оркестру став не лише музичною подією, але й символом єдності, міцності та незламності духу військовослужбовців та їхніх родин. Захід підкреслив важливість музики та мистецтва в житті військового колективу та допоміг підняти дух воїнів.

Наприкінці заходу, колектив оркестру було відзначено Подякою від командира військової частини.

Такий захоплюючий виступ підкреслює важливу роль мистецтва в підтримці військових та їхніх родин.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх