Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Кандидат в майстри спорту та переможець змагань з армрестлінгу: слухача ВІТІ відібрано до участі на Чемпіонаті України

Добавлено: 26.11.2023 Переглянуто: 261


Слухач факультету Телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут лейтенант Андрій Семенюк посів почесне І місце на "Кубку Вінницької області" з армрестлінгу серед чоловіків у ваговій категорії 70 кг на ліву руку. Захід було організовано Департаментом гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

Андрій здобув блискавичну перемогу, не залишивши шансів 12-ти противникам та вигравши турнір без жодної поразки. Також, під час змагань, військовослужбовцем було відпрацьовано норматив Кандидата в майстри спорту України з армрестлінгу та отримано відповідне посвідчення.

В результаті турніру, офіцера було відібрано до участі в Чемпіонаті України з армрестлінгу. Блискавична перемога на турнірі не лише свідчить про талант, а й велику наполегливість лейтенанта Семенюка.

Вітаємо Андрія з такими високими результатами! Його ім'я тепер асоціюється з перемогами та визнанням, але ми впевнені - це лише початок його захоплюючого спортивного шляху.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх