Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника ВІТІ ім.Героїв Крут з нагоди Дня Збройних Сил України

Добавлено: 06.12.2023 Переглянуто: 303


Дорогі побратими та посестри!

З нагоди Дня Збройних сил України вітаю вас та висловлюю найщиріші слова поваги за вашу сумлінну службу та вірність обраній справі! Збройні сили України - це найпотужніша колона захисників та опора всіх українців. Я впевнений, що кожен з нас пишається приналежністю до Збройних сил!

Сьогодні, коли ми відзначаємо свято сил і мужності, нехай в серцях кожного захисника горить вогонь патріотизму, а в душах – гордість за власну військову службу. Ваша сила та відвага є запорукою національної безпеки та незалежності нашої держави.

Нехай кожен день буде наповнений новими досягненнями, разом ми подолаємо будь-які випробування. Бажаю вам міцного здоров'я, невичерпного запасу енергії та завзяття у досягненні всіх поставлених цілей.

З шаною згадаймо сьогодні всіх тих захисників, хто з честю та безстрашною волею в серці віддав свої життя за вільне майбутнє нашої держави!

З Днем Збройних Сил, справжні герої! Бережіть себе та долайте будь-які труднощі!

З повагою,

начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

генерал - майор Віктор Остапчук

06.12.2023

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх