Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Непереможний дух: слухач факультету телекомунікаційних систем ВІТІ - бронзовий призер Кубку України з армрестлінгу

Добавлено: 27.12.2023 Переглянуто: 287


Армрестлінг – це не лише вид спорту, а й показник високого рівня фізичної сили, технічної майстерності та вольових якостей. В Україні цей вид боротьби здобуває все більше популярності, а талановиті спортсмени вражають своїми досягненнями. Один із них – військовослужбовець Військового інституту, який на чемпіонаті України зарекомендував себе як талановитий армрестлер та визначний представник зв'язківців.

Так, слухач факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут лейтенант Андрій Семенюк здобув бронзу на Кубку України з армрестлінгу.

Змагання відбувались у Закарпатській області. Участь у них взяли майже пів тисячі спортсменів із 21 регіону України. Вони виборювали Кубок України з армрестлінгу у різних вікових і вагових категоріях.

Андрій Семенюк посів почесне ІІІ місце у змаганні на праву руку та ваговій категорії 65 кг, вкотре підтвердив звання "Кандидата в майстри спорту України", а також був відібраний суддівською колегією на чемпіонат Європи.

Щиро вітаємо Андрія з черговою перемогою та бажаємо натхнення на нові звершення!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх