Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Представник ВІТІ взяв участь в курсі “Системний підхід до навчання”

Добавлено: 04.01.2024 Переглянуто: 1222


На виконання рішення першого заступника Міністра оборони України, в рамках реалізації програми НАТО з удосконалення військової освіти (програми DEEP), делегація Збройних Сил України у складі 16 науково-педагогічних працівників вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти України взяли участь в курсі “Системний підхід до навчання” (SAT – Systems Approach to Training).

В тому числі, у складі делегації, курс пройшов старший помічник начальника навчального відділу підполковник Вадим Островський Вадим. Курс проходив на базі Військової академії імені генерала Йонаса Жемайтіса, м. Вільнюс, Литовська Республіка.

Під час проведення Курсу представники делегації ознайомились із порядком застосування SAT у системі індивідуальної підготовки та освіти Збройних Сил Канади; вивчили структуру та зміст Курсу; отримали необхідні знання та набули практичних навичок щодо розроблення основних документів з організації навчання військовослужбовців відповідно до вимог SAT, а також засвоїли інформацію, яка в подальшому дасть змогу якісно розробляти навчальні програми та визначати потреби в підготовці військовослужбовців Збройних Сил України.

Отримані знання та інструменти, передбачені курсом, стануть основою для подальшого підвищення ефективності військової освіти в Україні та її відповідності світовим стандартам.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх