Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Викладач кафедри іноземних мов ВІТІ взяла участь в щорічному семінарі з професійного розвитку викладачів іноземної мови

Добавлено: 09.01.2024 Переглянуто: 1172


В рамках щорічного семінару з професійного розвитку викладачів іноземної мови, який відбувся у м. Баку, Азербайджанська Республіка, представниця Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв, викладач кафедри іноземних мов пані Катерина Гапішко, активно взяла участь у розвитку своєї професійної компетентності та обміні досвідом з колегами з різних країн.

Участь в заході відбувалась згідно з рішенням Першого заступника Міністра оборони України та на виконання заходів Бюро НАТО з міжнародної мовної координації (BILC).

Під час семінару пані Катерина здобула цінні теоретичні знання, спрямовані на покращення та модернізацію методів викладання іноземних мов. Учасники події мали можливість обговорити новітні підходи та технології в галузі мовного навчання, обмінюватися кращими практиками та інноваційними ідеями.

Важливо відзначити, що учасники отримали практичний досвід під час воркшопів, які стосувалися впровадження сучасних педагогічних технік у процесі навчання. Крім того, Катерина Гапішко була відзначена сертифікатом BILC NATO за успішне завершення лекцій та воркшопів, що підтвердило її високу професійну підготовку та активну участь у заході.

Отримані знання та сертифікат служать не лише вагомим внеском у професійний розвиток викладача, але й підтвердженням високого стандарту викладання іноземних мов у Військовому інституті.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх