Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На футбольному майданчику заради перемоги України: учасники УВЛ з футболу передали призи турніру дрони для потреб однієї з бойових бригад

Добавлено: 11.01.2024 Переглянуто: 1210


Збірна футбольна команда військовослужбовців Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут "Козаки United" наприкінці 2023 року взяла участь в першій Українській Військовій Лізі з футболу. Футболісти впевнено дійшли до фіналу Ліги, участь в якому взяла низка команд Сил безпеки та оборони України.

У фіналі, команда інституту посіла почесне IV місце. Кращим гравцем турніру було визнано військовослужбовця батальйону забезпечення навчального процесу інституту лейтенанта Стаса Лучанінова.

Подія, яка надихнула не лише футбольну спільноту, але й всю військову громадськість, визначилася не лише тріумфом на полі, але й глибоким патріотизмом та прагненням допомогти Україні в нелегкому часі. Нагороди турніру, які отримала команда, виявилися набагато більшими, ніж просто почесні призи та дипломи.

Замість традиційних нагород, учасники отримали цінні засоби, призначені для зміцнення обороноздатності України. Кожна з команд, залежно від місця в турнірній таблиці, отримала значну кількість дронів або снайперських прицілів – технологічно передових засобів, що забезпечують військову перевагу та дозволяють забезпечити безпеку країни.

Колективом команди інституту було прийнято рішення: передати виграні дрони для потреб однієї з бойових бригад Командування Сухопутних військ Збройних Сил України. Такий вчинок вартий особливої уваги, оскільки він ілюструє не тільки спортивну душу команди "Козаки United", але й готовність військовослужбовців віддати своє найкраще для захисту рідної землі.

Слава Україні!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх