Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Поповнення рядів науковців: присуджено ступінь доктора філософії старшому викладачу Надії Фесьохі

Добавлено: 12.01.2024 Переглянуто: 1486


12 січня 2024 року Разовою спеціалізованою вченою радою Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було присуджено ступень доктора філософії за спеціальністю 126 – інформаційні системи та технології старшому викладачу кафедри комп’ютерних інформаційних технологій факультету Інформаційних технологій Надії Фесьохі.

Цей визначний момент в кар'єрі пані Надії не тільки підкреслює її вагомий внесок у розвиток галузі, але й свідчить про визнання її наукових зусиль та вмінь у галузі інформаційних систем та технологій.

Колектив інституту сердечно вітає Надію Фесьоху із захистом дисертації та виражає щиру гордість за її досягнення. Зазначимо, що ця подія є вагомим кроком для наукового співтовариства і підкреслює важливість наукових досліджень у розвитку інформаційних технологій.

Бажаємо пані Надії подальших успіхів і самовдосконалення в науковій сфері. Сподіваємося, що новий доктор філософії продовжить приносити свій вклад у розвиток інформаційних систем і технологій, розкриватиме нові горизонти в цій галузі та надихатиме інших на наукові досягнення.

Впевнені у тому, що пані Надія вдало втілить всі свої творчі та наукові задуми, знайде цікаві напрямки для докторських досліджень та продовжить радувати нас своїми досягненнями. Бажаємо успіхів у професійному зростанні, а також нескінченного запасу наснаги у новому етапі її наукового життя.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх