Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВКСС_NEWS: курсанти коледжу відвідують заняття з плавання

Добавлено: 15.01.2024 Переглянуто: 1191


Курсанти першого навчального курсу Військового коледжу сержантського складу ВІТІ щонеділі відвідують басейн у спортивному комплексі «Акварена».

Заняття проводяться під керівництвом старшого викладача кафедри загальноосвітніх та загальновійськових дисциплін коледжу Ростислава Феніча.

Під час тренувань курсанти відпрацьовують практичне виконання пірнання та виконували естафети з плавання вільним стилем та на спин.

Додаткові заняття з плавання є важливим засобом підготовки військовослужбовців до ведення бойових дій, пов’язаних з подолання водних перешкод, ефективним засобом фізичної підготовки і удосконалення морально-психологічних якостей. Після тривалих тренувань курсанти не лише отримують відмінну фізичну форму, але й накопичують масу позитивних емоцій. За словами учасників тренувань, занурення в світ плавання - це не лише заряд енергії, але й джерело життєвої сили та доброго настрою.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх