Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ - учасники презентації командно-штабної гри «Кіберджура»

Добавлено: 20.01.2024 Переглянуто: 1265


Першокурсники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь у презентації командно-штабної гри «Кіберджура». В презентації взяли участь випускники Львівського ліцею з ПВФП імені Героїв Крут, а нині - першокурсники Військового інституту, курсанти Роман Леочко, Олександр Пуру та Максим Душенко. Захід відбувався у змішаному форматі.

«Кіберджура» - командно-штабна гра, спрямована на опанування технологій, за допомогою яких відбувається управління військами. В офлайн та онлайн режимах, учасники «Кіберджури» здобувають та відпрацьовують навички й уміння збору, опрацювання, узагальнення та концептуального представлення інформації.

Під час заходу курсанти інституту представили свою команду «Крутяни» , розповіли про ролі в опорно-штурмовій команді та поділились корисними аспектами участі в «Кіберджурі».

- Ще з малечку мене приваблювали комп'ютери на рівні з військовою справою, в середній школі я розпочав пошуки відповідного навчального закладу. Знайомі мені запропонували вступити до Військового ліцею імені Героїв Крут. Саме там мені випала можливість вперше взяти участь в «Кіберджурі», після випуску з ліцею я без сумнівів обрав Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, де тепер успішно оволодіваю майбутньою професією військового зв'язківця, а також продовжую займатись розвитком улюбленої справи. Це надихає на нові звершення, - ділиться емоціями курсант Роман Леочко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх