Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника інституту з нагоди 106-ї річниці від Дня створення Військового інституту

Добавлено: 29.01.2024 Переглянуто: 1264


У всі віки та часи історію творять люди. Відтак, вже 106 років поспіль, історію Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут будують цілі покоління. Всю історію свого існування, інститут випускає зі своїх стін інтелектуалів війська: зв'язківців, програмістів, інженерів, кібервоїнів.

Військовий інститут – це велика родина, частиною якої є кожен з нас: професійні офіцери, сержанти, курсанти, працівники Збройних Сил України, а також добродії та волонтери.

Крокуючи пліч-о-пліч, ми разом проживаємо ряд історичних подій державного значення, виходи на Всеукраїнський та міжнародний рівні, шалені злети та падіння, печалі та радості. Ключовим за ці 106 років є те, що ми разом, і саме ми тут і зараз будуємо надпотужну військову родину.

Неодмінно, слава ВІТІ не лише в його особовому складі, а й у випускниках - нині, безстрашних воїнах, які боронять нашу державу від агресора на передовій чи прикривають тил держави від ворожої навали.

В цей день хочу подякувати кожному, хто має приналежність до Військового інституту та прославляє заклад на всіх рівнях. Я пишаюсь кожним з вас. Вами пишається вся країна!

Будьмо гідними памʼяті тих, хто поклав свої життя за наше світле майбутнє.

ВІТІ - це батьківщина і честь.

Слава Україні!

З повагою, начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

генерал-майор Віктор Остапчук

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх