Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Історія крізь віки: як пройшли урочистості з нагоди відзначення 106-ї річниці від Дня заснування ВІТІ імені Героїв Крут

Добавлено: 29.01.2024 Переглянуто: 1404


29 січня Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут – альма-матер для багатьох військовослужбовців, талановитих людей, справжніх професіоналів своїх справи відзначає 106-ту річницю від Дня заснування. Сьогодні відбулись урочистості з нагоди відзначення річниці закладу, на яких, для відзначення нагородами, було зібрано найкращих з особового складу, а також добродіїв та волонтерів, що сприяють розвитку закладу в непростий для України час.

В цей надзвичайно важливий день, урочистості із колективом закладу розділили й почесні гості: тимчасово виконуючий обов’язки Командувача Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Коваленко, заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Невмержицький та директор Національного історико-архітектурного музею “Київська фортеця” Оксана Новікова-Вигран.

З урочистою промовою до особового складу виступили начальник інституту генерал-майор Віктор Остапчук та тимчасово виконуючий обов’язки Командувача Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Коваленко.

Особовий склад інституту було відзначено нагородами, грамотами та подяками від Міністра Оборони України, Головнокомандувача Збройних Сил України, Командувача Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України, Начальника Військового інституту та Голови Печерської РДА в місті Києві.

Під час заходу, присутні вшанували пам’ять про тих, хто навчаючись у стінах ВІТІ, поклав своє життя у бою з більшовиками під станцією Крути та тих, хто загинув за незалежність України у запеклій боротьбі з російськими окупантами.

Церемонія нагородження супроводжувалась не лише позитивним настроєм всіх учасників дійства, а й вокальними номерами від оркестру інституту та вокалістки пані Анжеліки Проценко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх