Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВКСС_NEWS: невмирущий зв’язок поколінь - курсанти коледжу відвідали Урок памʼяті, присвячений битві під Крутами

Добавлено: 30.01.2024 Переглянуто: 1183


У рамках вшанування річниці битви під Крутами 29.01.2024, в обласному ляльковому театрі відбувся урок пам’яті, присвячений цій незабутній події. Його почесними гостями стали курсанти ВКСС ВІТІ імені Героїв Крут та вихованці обласного ліцею з посиленою військовою підготовкою імені Віталія Грицаєнка.

- Найбільш яскравим наповненням нашого спілкування є той факт, що сьогодні тут присутні майбутні воїни, курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут, які на своєму прапорі несуть продовження славетних традицій захисників незалежності України періоду визвольних змагань 20 сторіччя, – зазначила науковий співробітник обласного краєзнавчого музею Наталія Кузьменко.

Гостям заходу до уваги був запропонований змістовний історичний екскурс у буремні роки становлення молодої Української держави та героїчні події оборони Києва від більшовицьких орд Муравйова.

З особливою увагою молодь ознайомилась з долями уродженців Полтавщини – учасників битви під Крутами.

На завершення уроку мужності, його учасники переглянули документальний фільм про події під Крутами 2022 року.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх