Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВКСС_NEWS: курсанти коледжу відвідали національний музей-заповідник Миколи Гоголя

Добавлено: 01.02.2024 Переглянуто: 1152


Курсанти коледжу відвідали Національний музей М.В. Гоголя. Тут кожен крок викликав захоплення та незабутні враження. Майбутні воїни вивчали експозиції, присвячені великому письменнику, відкриваючи таємниці його творчості та життя. У кожному залі курсантам надавалась можливість поглибити свої знання про літературну спадщину Гоголя, його внесок у розвиток культурної спадщини українського народу. Ця подорож не лише збагатила їхні знання, але й долучила до витоків багатих традицій української нації.

Двоє курсантів коледжу зробили міні-концерт для присутніх. Їхня мелодійна гра та гармонійні голоси заполонили повітря легкістю та радістю. Долучившись до атмосфери творчості, ще одна з курсанток виразно декламувала вірш Ліни Костенко, надаючи зустрічі неповторної ліричності. Цей спільний момент створив невимушену атмосферу веселощів та взаєморозуміння серед учасників.

Подорож до Національного музею стала надихаючою нагодою, що згуртувала курсантів у єдину команду та дружній колектив. По завершенню заходу, курсанти висловили щиру подяку організаторам змістовного заходу та побажання успіхів на ниві духовного та культурного виховання нації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх