Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВІТІ зустрічає гостей: ліцеїсти Київського військового ліцею ім.Івана Богуна відвідали екскурсію Військовим інститутом

Добавлено: 01.02.2024 Переглянуто: 1240


Ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна відвідали екскурсію Військовим інститутом телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Юнаки та дівчата, які у такому юному віці вже обрали для себе шлях майбутніх військовослужбовців були неабияк зацікавлені сучасними спеціальностями вишу.

Захід було організовано та проведено задля ознайомлення молоді зі спеціальностями Військового інституту, спілкування з курсантами та офіцерами закладу.

У ході заходу ліцеїсти мали можливість дізнатися про факультети, напрями, за якими здійснюється підготовка в інституті та правила прийому до вишу від представників Приймальної комісії.

Також, юні гості спробували себе в ролі зв'язківців та програмістів. Неабияке враження на ліцеїстів справив інтерактивний тир на кафедрі загально-військових дисциплін.

Сподіваємось, екскурсія історичним закладом стала не лише цікавою для майбутніх вступників, а й допомогла їм визначитись із майбутньою професією.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх