Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо колектив Командування Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України з річницею від Дня заснування Командування

Добавлено: 05.02.2024 Переглянуто: 1234


Чергова річниця від Дня заснування Командування відзначає важливий етап у розвитку нашої армії. Надвичайно важливим є напрямок, яким опікується колектив Командування – це підтримка та впровадження сучасних військових технологій та забезпечення ефективного функціонування наших військових сил.

Управління сферою зв'язку та кібербезпеки - невід'ємна частина нашого військового потенціалу. Успішне ведення операцій та забезпечення національної безпеки – заслуга колективу Командування, адже всім відома проста істина: є зв’язок – буде Перемога!

Нехай ця річниця стане святом єднання та гордості за наші спільні технологічні досягнення. Нехай вона надихає на нові висоти та досягнення. Бажаємо всьому колективу Командування військ зв'язку та кібербезпеки міцного здоров'я, невичерпної енергії та безперервного росту професійних навичок.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх