Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВКСС_NEWS: курсант коледжу - срібний призер Чемпіонату Полтавської області з панкратіону

Добавлено: 05.02.2024 Переглянуто: 1183


Першокурсник Військового коледжу сержантського складу ВІТІ імені Героїв Крут Дмитро Рабулець став срібним призером Чемпіонату Полтавської області з панкратіону. Це вражаюче досягнення молодого спортсмена підкреслює не лише його власні зусилля, але й високий професіоналізм майстра спорту України, Віталія Макаренка, який став тренером курсанта.

Панкратіон— це давньогрецьке бойове мистецтво та вид спорту, який поєднує в собі елементи боротьби і кулачного бою. Це надзвичайно виснажливий та складний вид спорту, і Дмитро Рабулець продемонстрував вражаючі навички під час змагань, відзначившись серед більше ніж 300 учасників із різних міст області, таких як Лубни, Кременчук, Полтава, Горішні Плавні та Кропивницький.

За результатами змагань було сформовано збірні команди області у вікових групах U15 , U17 та U20, учасники яких поїдуть на Чемпіонат України в березні.

За надзвичайно високі показники військовослужбовця коледжу було заохочено керівництвом закладу.

Пишаємось та бажаємо наснаги на подальші спортивні звершення!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх