Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

6 лютого - День безпечного Інтернету: ТОП- 5 порад від військових DevOps-інженерів

Добавлено: 06.02.2024 Переглянуто: 1187


Щорічно, у перший вівторок лютого, в світі відзначається День безпечного Інтернету. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, й наймолодших користувачів.

Тому саме сьогодні наші DevOps-інженери - курсанти спеціальності 126 Інформаційні системи та технології підготували для вас ТОП - 5 порад для безпеки в Інтернеті.

1. Забудьте про піратські копії - використовуйте останні версії ліцензійного програмного забезпечення.

2. Користуйтеся безпечним з'єднанням - слідкуйте за коректністю доменних імен ресурсів та уникайте сторінок, які передають інформацію у відкритому вигляді та сторінок, які мають прострочені або невалідні сертифікати.

3. Використовуйте надійні паролі - створюйте унікальний пароль для кожного облікового запису з дотриманням вимог щодо довжини паролю (8-16 символів) та його вмісту (використовуйте літери різного регістру, цифри та спеціальні символи).

4. Двофакторна аутентифікація - це важливо. Використовуйте інструменти двофакторної аутентифікації для захисту своїх облікових записів.

5. Будьте пильні - не залишайте свою особисту інформацію на ненадійних сайтах, перевіряйте особистість людей з якими ви спілкуєтеся та пам'ятайте про збереження конфіденційності.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх